Slideshow 1Slideshow 1Slideshow 1Slideshow 1Slideshow 1Slideshow 1

DIA DE LA DONA

 

El 8 de març ha de servir-nos per a reflexionar...si cal una figura de coordinador/a d'igualtat en un centre educatiu, si cal un dia de la dona...és que ENCARA ENS QUEDA MOLT DE CAMÍ PER DAVANT. Perquè el que volem aconseguir és una SOCIETAT IGUALITÀRIA, on totes les persones tinguen les mateixes oportunitats.
 
Però del que estem segurs és que el JOAN FUSTER està ple de de DONES i  HÒMENS capaços de lluitar i fer que eixe camí siga cada dia més curt. D'AIXÒ, N'ESTEM SEGURS!!!!!
 
Aprofitem el dia de la dona per mirar al voltant i veure totes les dones que ens envolten. Dones que ENS INSPIREN....AMIGA, ALUMNA, GERMANA, NOVIA, PROFESSORA, COMPANYA...MARE....
 
 
 
GRÀCIES!!!!
 
DONES DEL JOAN FUSTER
 
FELIÇ DIA!!!!

 

Canvi en l'hora d'eixida de l'autobús escolar

A causa de les obres que comencen diluns en el carrer  València de Bellreguard, els autobusos han de variar el seu itinerari i és necessari avançar 5 minuts l'eixida des de les parades de: Palmera, Piles, Piles platja, Miramar, Miramar platja i Bellreguard platja.

Aquest canvi es farà efectiu des del dilluns 5/3/2018.

Setmana de la Ciència - Oliva

L'alumnat de 2n de Batxillerat ha assistit a les conferències:

 Biodiversitat, Incendis forestals i Biologia sintètica (ponent: Manuel Porcar, professos investigador de la Facultad de Biologia UV  Dep. Ins. Cavanilles de biodiversitat i investigador del Institute for integrative systems biology).

 

 

BioAps

L´alumnat de l´assignatura de biologia de 1r i 2n de batxillerat va assistir a la presentació per part de les alumnes de la Facultat de Biologia de l´Universitat de València Vera Nikolova  i Carla Peiró, acompanyades pel seu professor Xavier Ponsoda. Van presentar BioAps: un projecte diferent. Aquest projecte es una eina important per resoldre dubtes i generar inquietut entre els estudiants de Biologia.

Concurs de MicroRelats i "La Bústia de l'Amor"

Els alumnes participen en el concurs de microrrelats amb la col.laboració de l´AMPA que té com a objetius incentivar la lectura i escriptura així com la creació literària en les diferents llengues que s´estudien a l´ies (valencià, castellà, anglès, francès, italià i alemany).

A més, els alumnes han participat en "la bustia de l´amor" i així, promoure l´escriptura i fomentar la convivència entre els/les companys/es.

QUIQUE LLOPIS

ENHORABONA AL NOSTRE ALUMNE QUIQUE LLOPIS

El darrer mes de desembre el nostre alumne de Bellreguard QUIQUE LLOPIS, qui pertany al club d'atletisme Garbí, va trencar un rècord, el de 60 metres valles en la categoria sub-18, amb un crono de 8'06 segons.

ENHORABONA, Quique!

PROVES HOMOLOGADES A2

DATES D'EXÀMEN

- ITALIÀ: 13 DE FEBRER DE 2018

- ANGLÉS: 15 DE FEBRER DE 2018

- FRANCÉS: 23 DE FEBRER DE 2018

Termini de presentació de sol·licituds:

- Del 10 al 16 de gener de 2018 a la secretaria del centre.

La prova està dirigida a:

- Alumnes d'ESO i de Cicles Formatius matriculats al centre.

- Que tinguen 16 anys complits o els complisquen al llarg del 2018.

PREMI MALLORCA 2017 DE CREACIÓ LITERÀRIA

El poeta JOSEP LLUÍS ROIG, professor de valencià de l'IES Joan Fuster, ha guanyat el PREMI MALLORCA 2017, en la categoria de poesia, amb la seua obra LA LLUM DEL CURTCIRCUIT.

Enhorabona, Josep!

CAMPIONAT DE TAEKWONDO

El passat dissabte 16 de desembre es va celebrar l'open d'Andalusia de Taekwondo a Córdova, on la nostra alumna MARIA MORATAL MONZÓ va guanyar la medalla de bronze en la categoria pes 67 junior. Enhorabona, Maria!

MEDIACIÓ

L'EQUIP DE MEDIACIÓ CREIX!

Pàgines